Borna ce marchează primul metru de autostradă a fost vandalizată. Ștefan Mandachi: Borna va fi reparată și voi investi în amenajarea zonei cu bănci și alei. Mii de oameni vin să vadă primul metru de autostradă din Moldova


Intră acum și în grupul de

O persoană necunoscută ar fi vandalizat borna care marchează primul metru de autostradă din Moldova, aceasta fiind spartă.

Antreprenorul sucevean Ștefan Mandachi, inițiatorul campaniei „România vrea autostrăzi” a declarat pentru News Bucovina că se pare că o persoană a lovit cu piciorul în această borna care semnalizează metrul de autostradă.

„Până acum acolo au fost mii de oameni. Lumea se amuză, își face fotografii. E râsu-plâsu. Se amuză și apoi spun: doar atât avem. Merg și eu acolo, iar oamenii își fac poze cu mine”, a spus Mandachi.

El a arătat că deși s-a găsit cineva să dea cu piciorul va păstra locul deschis publicului și nu va închide zona.

„Vreau să vină cât mai mulți oameni. Se va repara borna și sunt mai motivat  să amenajez acest loc. Să fac alei, bănci, locuri unde lumea să-și facă poze și să punem cât mai multe dovezi cu ce s-a întâmpat în țară în 15 la ora 15”, a spus Mandachi.

El a subliniat că este foarte vizitat acest metru de autostradă.

„Vreau să investesc bani să îl amenajez. Acum fac un proiect cu alei, cu bănci. Va fi deschis pentru toată lumea chiar dacă este proprietate privată.(…) Este o proprietate privată, dar deschisă”, a transmis Ștefan Mandachi.(T.B.)


Intră acum și în grupul de