Acasă Actualitate Căutau taximetrişti ilegali şi au dat peste un comerciant cu 50 de...

Căutau taximetrişti ilegali şi au dat peste un comerciant cu 50 de telefoane mobile fără acte


Intră acum și în grupul de

“Unde dai şi unde crapă” este zicala ce se potriveşte unei acţiuni efectuată luni de poliţiştii suceveni. Aceştia au organizat o acţiune punctuală în zona “Orizont” din cartierul Burdujeni a municipiului Suceava, în vederea depistării şi verificării persoanelor ce practică ilegal taximetria, atât în municipiu, cât şi pe rute limitrofe oraşului şi au dat peste un ins care avea nu mai puţin de 50 de telefoane mobile de vânzare.
Potrivit IPJ Suceava, în cadrul acţiunii au fost verificate aproximativ 20 de autoturisme despre care existau indicii că ar practica ilegal taximetria, fiind aplicate 6 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 720 lei.
Poliţiştii suceveni atrag atenţia că acest gen de verificări vor fi intensificate şi extinse, în perioada următoare, la nivelul judeţului, de aceea recomandă persoanelor ce practică ilegal taximetria să facă toate demersurile pentru a intra în legalitate.
Aceştia mai spun că, tot în cadrul activităţilor desfăşurate, a fost identificat A. CORNELIU, în vârstă de 34 ani, din comuna Dumbrăveni, care oferea spre vânzare 50 telefoane mobile de diferite mărci, în valoare de 10.000 lei, fără a deţine acte ce atestă provenienţa. Dumbrăveanul a fost sancţionat de poliţişti, iar telefoanele au fost ridicate în vederea confiscării.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version