Lucrările de reparații la drumul Suceava-Ipotești-Dolhasca verificate de Gheorghe Flutur: Urmează să intrăm pe toate zonele pentru a se circula cât mai curând în condiții normale


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a inspectat, joi, lucrările de reparații la drumurile județene din județ arătând că se va interveni pe toate traseele afectate în această iarnă astfel încât să se circule cât mai curând posibil în condiții normale.

El a spus că au început lucrările de reparații la drumurile județene imediat ce vremea a permis.

„ Imediat ce vremea ne-a permis am început reparațiile. Este mult de lucru. Voi fi prezent în fiecare zonă, la fiecare punct de lucru”, a spus Flutur.

El a arătat că a verificat, joi, modul în care se lucrează pe unul dintre drumurile cele mai afectate, Suceava-Ipotești-Bosanci-Udești-Liteni – Dolhasca.

Președintele Flutur a subliniat că acest sector de drum face parte din drumul  Suceava-Iași care trebuie să fie modernizat cu fonduri europene unde Consiliul Județean Iași este titular, iar din cauză că  procedurile au întârziat mult, Consiliul Județean Suceava va repara acest drum cu prioritate, pentru că este foarte afectat.

„ Se lucrează și pe Dărmănești – Costâna, și urmează să intrăm pe toate zonele, astfel încât să se poată circula în condiții normale, cât mai curând”, a anunțat Gheorghe Flutur.(T.B.)


Intră acum și în grupul de