(VIDEO) Ștefan Mandachi continuă campania „România vrea autostrăzi” și a făcut un experiment. Un traseu de 643 de kilometri a fost parcurs în 15 ore și 46 de minute pe actualele drumuri din țară: Voi cât faceți din Oradea până în Constanța, sau până în Tulcea? Dar din orașul de rezidență până acasă, la părinți sau la bunici?


Intră acum și în grupul de

Antreprenorul sucevean Ștefan Mandachi continuă campania „România vrea autostrăzi” și a făcut un experiment privind timpul în care un reprezentant regional Spartan din Târgu Jiu parcurge distanța pe drumurile actuale din țară până la Botoșani pentru a participa la o ședință.

„Pentru că ni se comunică aproape constant că nu avem nevoie de autostrăzi și că nevoile șoferilor români sunt acoperite corespunzător în materie de infrasturctură rutieră, am decis să facem o demonstrație pe traseul Târgu Jiu – Botoșani, documentând practic, traseul unuia dintre managerii Spartan din orașul de rezidență către orașul în care trebuia să participe la ședință”, arată Mandachi.

Vezi aici video

El menționează că un drum de 643 kilometri a fost parcurs în 15 ore și 46 minute, respectând toate regulile de circulație și toate indicatoarele rutiere.

Mandachi subliniază că doar în cazul firmei sale, mai sunt alți 40 de manageri în toată țara, toți trebuind să ajungă în același oraș pentru ședința programată la nivel de top management.

„Voi cât faceți din Oradea până în Constanța, sau până în Tulcea?  Dar din orașul de rezidență până acasă, la părinți sau la bunici?”, întreabă Mandachi.(T.B.)


Intră acum și în grupul de