Tânăr din Bosanci cu permisul reținut, prins de polițiști în timp ce circula prin municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 28 de ani din Bosanci este cercetat pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere după ce a fost depistat, în trafic, circulând în municipiul Suceava.


Potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă la ora 14.30, o patrulă din cadrul Poliției municipiului Suceava a identificat pe strada Mitropoliei din localitate, un autoturism Mercedes–Benz E220cdi al cărui conducător auto la vederea autospecialei de poliție a virat brusc la dreapta pe str. Tudor Vladimirescu având direcția către str. Tipografiei. 

La volanul autoturismului polițiștii au identificat un bărbat care, în primă instanță a declarat date false privind prenumele său și nu a dorit să se legitimeze pentru stabilirea identității.

Ulterior, tânărul de 28 de ani din comuna Bosanci a recunoscut faptul că are permisul de conducere reținut și dreptul de a conduce suspendat.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul figurează cu permisul de conducere auto reținut.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.(N.B.)


Intră acum și în grupul de