„Sete de Bucovina”, un nou proiect lansat la propunerea lui Gheorghe Flutur: Acest proiect este inspirat de calitatea apelor naturale din Bucovina


Intră acum și în grupul de

Prezent la deschiderea unei noi linii de îmbuteliere a apelor minerale naturale Dorna și Poiana Negri, Gheorghe Flutur a vorbit despre lansarea unui nou proiect, după modelul proiectelor „Hai în Bucovina” sau „Gustă din Bucovina”.

Astfel, Gheorghe Flutur a vorbit despre „Sete de Bucovina” care este numele noului concept și este inspirat de calitatea apelor naturale din Bucovina, care este și locul unde își au izvorul cele mai curate râuri.

Gheorghe Flutur a propus companiilor multinaționale care îmbuteliază apele naturale aici, sa adauge și arome naturale ale fructelor de pădure din zonă, cum ar fi afine sau zmeur,  din Bucovina, apreciind că aceste produse vor fi deosebite.

Președintele Consiliului Județean Suceava a participat, marți, la inaugurarea unei linii noi de îmbuteliere a apelor minerale, investiție a Coca-Cola HBC la fabrica de ape minerale de la Poiana Negri.(T.B.)


Intră acum și în grupul de