Lungu: O nouă autogară ar urma să fie amenajată pe strada Traian Vuia, sau în apropierea Gării Burdujeni


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că municipalitatea are o strategie pentru amenajarea unei noi autogări după ce în locul actualei autogări ar urma să se construiască un complex de locuințe.

Lungu a spus că în ceea ce privește autogara actuală este o problemă privată, dar că municipalitatea are o strategie pentru amenajarea unei autogări.

El a arătat că o variantă este amenajarea unei autogări pe strada Traian Vuia, unde este acum sediul TPL și unde Primăria cumpără activele, menționând că este o mare probabilitate să fie amenajată acolo în zonă, dar că o altă variantă este de amenajare a unei autogări în apropierea Gării Burdujeni.

Primarul consideră că este un pas bun în ceea ce înseamnă circulația în centrul orașului desființarea autogării actuale menționând că lucrurile s-au întâmplat în mod natural.

„Am înțeles că se dorește să se facă un complex de locuințe în zonă. Sigur, trebuie să respecte disciplina și prevederile PUZ în zona centrală”, a spus Ion Lungu.

Primarul a mai arătat că, în perspectivă este posibilitatea să amenajăm o autogară pe strada Traian Vuia mai ales în condițiile în care se va colabora cu TASA pentru a se găsi acolo o soluție.(T.B.)


Intră acum și în grupul de