Pregătiri intense pentru înfrumusețarea municipiului Suceava înainte de Paște


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul municipiului Suceava Marian Andronache a anunțat, miercuri, că în aceste zile se lucrează pentru înfrumusețarea orașului înainte de Paște.

Marian Andronache a precizat că angajații Direcției Domeniului Public lucrează la regazonarea peluzelor stradale afectate de sarea din materialul antiderapant împrăștiat pe timpul iernii și că în paralel se plantează panseluțe, se confecționează ghivece în care se vor planta arbuști și arbori tuia, arțar și petunii ce vor acoperi esplanada din centrul Sucevei.

De asemenea, au început și lucrările de vopsire a mobilierului urban, a băncilor și a gardurilor metalice de protecție.

Totodată, viceprimarul Marian Andronache a menționat că până la sărbătorile pascale se vor finaliza și lucrările de reparații la fântâna arteziană din intersecția de la „Nordic”, iar pe esplanada de acolo vor fi montate bănci, dar și ghivece cu flori și arbori.

În această primăvară, municipiul Suceava va fi înfrumusețat și cu 90.000 de begonii, 76.000 de petunii, 20.000 de mușcate, 2.000 de canna indica, 5.000 de dalii, 5.000 de plante Sporul casei – Impatiens, care se vor planta după data de 1 mai.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de