Un bărbat din Iacobeni a ajuns la spital după ce a căzut într-un canal de beton


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 61 ani, din comuna Iacobeni, a ajuns marți după-amiază la spital după ce a căzut într-un canal de beton, de la o înălțime de 1,3 m.

Potrivit Poliției Județene Suceava, marți, 2 aprilie a.c., în jurul orei 17.00, bărbatul s-a deplasat în holul de la parterul blocului de garsoniere unde acesta locuiește, unde mai mulți locatari au vidanjat și curățat subsolul de dejecții, din cauza instalației de canalizare defectă.

La un moment dat, victima, care era sub influența băuturilor alcoolice, s-a dezechilibrat și a căzut în canalul de beton, prin gura de vizitare, care era descoperită, de la o înălțime de 1,3 m.

Un bărbat care spăla holul cu un furtun a auzit o bufnitură și când s-a întors a văzut victima căzută în canal, cu fața în sus, astfel că a chemat alți doi vecini și împreună l-au scos din canal pe bărbat, inconștient, după care l-au așezat pe o bancă în fața blocului.

Ulterior, bărbatul și-a revenit, dar era amețit și nu avea echilibru, astfel a fost transportat la Spitalul din Vatra Dornei, de unde a fost transferat la Spitalul Județean Suceava pentru acordarea tratamentului de specialitate.

Bărbatul a fost diagnosticat cu „traumatism cranio-cerebral cu pierdere de cunoștință, plagă contuză regiune occipitală, plagă contuză minimă, cot drept, declarativ cădere accidentală într-un canal”, iar în cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de