Boc, la masă cu studenţii suceveni


Intră acum și în grupul de

Primul ministru al României, Emil Boc, a luat masa, în jurul prânzului, alături de studenţii suceveni, la Cantina-restaurant a Universităţii „Ştefan cel Mare”, care a fost renovată şi inaugurată la mijlocul anului trecut. Boc a stat la coadă, ca oricare student, a întrebat ce fel de borşuri sunt la meniu şi a ales în final o ciorbă de burtă, o porţie de piept de pui la grătar cu garnitură de cartofi piure, salată de gogoşari muraţi şi o apă minerală Dorna. Meniul l-a costat pe premier numai 14 lei, iar porţiile au fost destul de consistente.
Emil Boc a plătit la casă, a glumit cu casiera, după care a cerut permisiunea de a se aşeza la o masă la care mai stăteau doi studenţi. Alături de primul ministru s-a aşezat, la scurt timp, şi preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur.

La rândul său, ministrul Dezvoltării, Vasile Blaga, a luat o ciorbă rădăuţeană, iar la felul doi a optat pentru cartofi prăjiţi, o pulpă de pui la ceaun, mâncărică de ciuperci şi o salată de sfeclă roşie. Blaga a stat la o masă apropiată de Boc, iar alături de el s-au aşezat rectorul Universităţii, Adrian Graur, primarul Sucevei, Ion Lungu şi prefectul Sorin Popescu. Prânzul oaspeţilor a durat jumătate de oră, după care au plecat către Rădăuţi, unde aveau programată o vizită la fabrica de PALEGGER.


Intră acum și în grupul de