Circulau cu numerele de înmatriculare provizorii expirate


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră suceveni au oprit în trafic doi cetăţeni români care circulau pe drumurile publice, având numerele de circulaţie provizorii expirate. Potrivit IJPF Suceava, miercuri, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Brodina, au executat o acţiune specifică pe comunicaţia DJ 209G, oprind în trafic un autoturism marca „VW Vento”, cu numere provizorii de înmatriculare, condus de S. Gheorghe, în vârstă de 43 de ani, cu domiciliul în localitatea Vicovu de Sus.

„La controlul efectuat de poliţiştii de frontieră asupra documentelor personale cât şi ale autoturismului, s-a constatat că bărbatul a ieşit la plimbare, având numerele provizorii de înmatriculare expirate. În urma celor constatate, poliţiştii de frontieră au întocmit persoanei în cauză acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”, precizează purtătorul de cuvânt al IJPF Suceava, subcomisar Ilie Poroh – Seriţan.

Acesta menţionează că, după câteva ore, poliţiştii de frontieră din cadrul aceluiaşi sector, au oprit pentru control pe raza localităţii Falcău, un autoturism marca „VW Golf” cu numere provizorii de circulaţie, condus de N. Ilie, în vârstă de 28 de ani. Şoferul a prezentat documentele de identitate şi ale autoturismului, motivând că autorizaţia de circulaţie provizorie nu o are asupra sa. Însă în urma verificărilor s-a constatat că numerele provizorii de înmatriculare ale autoturismului sunt expirate, fapt pentru care persoanei în cauză i s-au întocmit acte premergătoare, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.
În ambele cazuri, actele premergătoare urmează să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi în vederea atribuirii numărului unic.


Intră acum și în grupul de