Flutur a inspectat reparațiile de drumuri pe tronsonul Dărmănești-Todirești: Am început reparațiile în forță, iar rezultatele se văd deja. De luni se încep lucrările pe zona Rădăuți. Acum se continuă pe tronsonul Ipotești-Dolhasca și Vama-Moldovița


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat vineri că lucrările de reparații la drumurile județene afectate în această iarnă sunt în graficul stabilit și că firmele se mobilizează pentru a finaliza cât mai repede aceste lucrări.

„Reparațiile la drumurile județene continuă conform graficului stabilit. Astăzi am verificat lucrările care se executa pe tronsonul Dărmănești – Todirești”, a spus Flutur.

El a menționat că în aceste zile se continuă lucrările și pe sectoare de pe tronsonul  Ipotești – Bosanci – Udești – Liteni – Dolhasca, dar că se lucrează, de asemenea, pe drumul județean Vama-Moldovița.

„Începând de luni, vor veni trei utilaje de mare capacitate pentru plombări pe zona Rădăuți, lucrările începând acolo pe drumul spre Bilca”, a declarat președintele Flutur.

El a spus că multe drumuri au fost puternic afectate în această iarnă.

„Deși foarte multe drumuri au fost puternic afectate pe perioada iernii, am început reparațiile în forță, iar rezultatele se văd deja. Suntem în grafic, ne mobilizăm la maxim pentru ca în perioada următoare să aducem toate drumurile la starea normală”, a mai declarat Gheorghe Flutur. (T.B.)


Intră acum și în grupul de