Şase elevi de la Colegiul “Alexandru cel Bun” Gura Humorului şi de la Colegiul Naţional “Nicu Gane” Fălticeni, calificaţi la Olimpiada Naţională de Limba rusă modernă


Intră acum și în grupul de

Şase elevi de la Colegiul “Alexandru cel Bun” Gura Humorului şi de la Colegiul Naţional “Nicu Gane” Fălticeni s-au calificat la Olimpiada Naţională de Limba rusă modernă, ce va avea loc la Brăila în perioada 19-23 aprilie 2019.

Conform inspectorului şcolar pentru limbi moderne, profesorul Constantin Tiron, în urma desfăşurării în data de 23 februarie a etapei judeţene a Olimpiadei de Limba rusă modernă, care a fost organizată la Colegiul ”Alexandru cel Bun” Gura Humorului, şase elevi s-au calificat la etapa naţională a acestei olimpiade.

Lotul olimpic sucevean este format din următorii elevi: Covățîca Ion, clasa a IX-a, nivel B1, de la Colegiul ”Alexandru cel Bun” Gura Humorului (prof. îndrumător Legian Vera), Moiseev Elena, clasa a X-a, nivel B1, de la Colegiul ”Alexandru cel Bun” Gura Humorului (prof. îndrumător Legian Vera), Moldovanu Victor, clasa a X-a, nivel B2, de la Colegiul ”Alexandru cel Bun” Gura Humorului (prof. îndrumător Legian Vera), Vîrlan Iurie, clasa a X-a, nivel C1, de la Colegiul Național ”Nicu Gane” Fălticeni (prof. îndrumător Nazarov Valentina), Rusu Alexei, clasa a XI-a, nivel B2, de la Colegiul ”Alexandru cel Bun” Gura Humorului (prof. îndrumător Legian Vera) şi Toma Irina, clasa a XII-a, nivel C1, de la Colegiul Național ”Nicu Gane” Fălticeni (prof. îndrumător Nazarov Valentina).

(L.B.)


Intră acum și în grupul de