Audi A 6 urmărit de polițiști la Sucevița. Șoferul a reușit să fugă abandonând țigări de contrabandă în valoare de 136.000 de lei


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au depistat, la Sucevița, un autoturism în care se aflau țigări de contrabandă de 136.000 de lei, iar șoferul a reușit să fugă.

Astfel, în cursul zilei de vineri, polițiști ai SPR 3 Marginea care acționau în baza unui plan comun de acțiune cu STPF Vicovu de Sus au identificat un autoturism Audi A6 de culoare neagră, cu volanul pe partea dreaptă, iar șoferul acestuia a ignorat semnalele  de oprire și și-a continuat deplasarea, fiind abandonat pe raza localității Sucevița.

Autoturismul a fost transportat la sediul Poliției municipiului Rădăuți, unde în interiorul acestuia au fost identificate un total de 11.770 pachete de țigări de contrabandă  în valoare de 136.000 de lei.

Autoturismul și  țigările au fost indisponibilizare în vederea continuării cercetărilor, fiind deschis un dosar penal pentru contrabandă și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare.(N.B.)


Intră acum și în grupul de