Două adolescente și un bărbat au suferit răni în urma unui accident în care au fost implicate trei mașini într-o intersecție de pe DN 2 din cauza șoferului unei autoutilitare care nu a acordat prioritate de trecere


Intră acum și în grupul de

Trei persoane au suferit răni, vineri, în urma unui accident în care au fost implicate trei mașini provocat din cauza unui șofer de 68 de ani din Liteni care nu a acordat prioritate de trecere unui altul autovehicul.

Asfel, un bărbat de 68 de ani din Liteni care conducea o autoutilitară, la intersecția de pe DN 2 cu DC 70 A, a virat la stânga pe DC 70 A fără a acorda prioritate de trecere unui autovehicul condus de un bărbat de 36 de ani din Suceava.

Încercând să evite impactul șoferul din Suceava a virat dreapta și a lovit o autotulitară oprită la semnul STOP, șoferul acesteia, un bărbat de 50 de ani din județul Neamț internționând să vireze stânga de pe DC 70 A pe DN 2 spre Fălticeni.

În urma impactului, două tinere de 17 ani din Boroaia și Baia, pasagere în autoturismul condus de sucevean au fost rănite și au fost transportate pentru evaluare medicală și tratament la Spitalul Județean Suceava.

 Ulterior la UPU Suceava a ajuns și șoferul din Neamț care a suferit leziuni ușoare.

Șoferii implicați în acest eveniment rutier au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru fiecare dintre ei, dar în acest caz s-a deschis un dosar de cercetare penală pentru  „vătămare corporală din culpă”.(N.B.)


Intră acum și în grupul de