Ajutați-ne să salvăm! URGENȚA este pentru URGENȚE-ISU a lansat campania de conștientizare a populației în ceea ce privește utilizarea corectă a sistemului de urgență


Intră acum și în grupul de

Începând de luni a început  campania de conștientizare a populației în ceea ce privește utilizarea corectă a sistemului de urgență lansată de Departamentul pentru Situații de Urgență.

Astfel, conform celor anunțate duminică în cadrul conferinței de presă, susținută de către Departamentul pentru Situații de Urgență, privind lansarea campaniei „Urgența este pentru urgențe”, două filme și spoturi radio au fost produse cu sprijinul Centrului pentru Politici și Servicii de Sanătate, finanțate prin programul guvenului Confederației Elvețiene.

Aceste spoturi au fost subtitrate în limba română pentru persoanele cu deficit de auz precum și în maghiară și germană pentru a fi difuzate și de televiziunile locale.

Populația trebuie să conștientizeze rolul dar și modul de funcționare a serviciilor de urgențe, în ideea eficientizării lor, precizează ISU Suceava.

Campania „URGENȚA este pentru URGENȚE” pentru Unitățile de Primiri Urgențe.


Intră acum și în grupul de