Cafeneaua din Zona de Agrement Tătărași va fi administrată de Greco Real Estate. Firma va plăti o chirie lunară de 1.892 lei


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, miercuri, că firma suceveană Greco Real Estate va administra cafeneaua din Zona de Agrement Tătărași după ce a câștigat licitația organizată de municipalitate.

Lungu a spus că licitația a avut loc în data de 4 aprilie și că au fost depuse patru oferte pentru administrarea celor 88 de mp de cafenea.

El a precizat că licitația a fost câștigată de firma Greco Real Estate din Suceava care a oferit suma de 21,5 lei/mp/lună, ceea ce înseamnă 1.892 lei.

Prețul de pornire al licitației a fost de 9 lei/ mp pe lună, iar celelalte trei oferete au fost de 10, 12 și 18 lei.

El a spus că astfel a fost selectat un operator pentru această cafenea și că va trebui să treacă perioada de contestații pentru semnarea contractului.

Ion Lungu a precizat că acolo se vor servi cafea, răcoritoare, înghețată, dar nu și băuturi alcoolice.

El crede că cel mult săptămâna viitoare se va deschide această cafenea care să ofere servicii pentru cei care merg la zona de agrement.

Contractul va fi semnat pe o perioadă de aproape 3 ani, până la 31 decembrie 2021, iar câștigătorul nu va putea subînchiria sau concesiona cafeneaua.

Pentru ca situația de anul trecut când licitația, cu strigare, a fost câștigată de Andrei Ciutac care a ofertat 16.720 de lei lunar, dar care a contestat apoi licitația și și-a amplasat apoi o rulotă ambulantă să nu se repete, de această dată se impune o garanție care se depune la Primăria Suceava și reprezintă contravaloarea chiriei licitate pentru o perioadă de șase luni. Dacă cel care câștigă licitația renunță, va trebui să achite suma de 4.752 de lei, reprezentând valoarea chiriei cu prețul de pornire a licitației pentru șase luni.(T.B.)


Intră acum și în grupul de