Tânăr trimis la Neurochirurgie Iaşi în urma unui grav accident rutier


Intră acum și în grupul de

Internat iniţial în Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, un tânăr ce se afla ca pasager într-o maşină implicată într-un accident rutier a fost trimis la Iaşi, după ce starea sa s-a agravat. Potrivit IPJ Suceava, duminică, la ora 23:10, pe drumul naţional DN 2K în afara comunei Arbore, G. LIVIU, în vârstă de 25 ani, din oraşul Solca, în timp ce conducea un autoturism, datorită neadaptării vitezei într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul direcţiei, a părăsit carosabilul pe contrasens şi s-a izbit de un copac din decor.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a lui U. ION, în vârstă de 19 ani, din oraşul Cajvana, pasager, care fiind transportat la Spitalul Judeţean i s-a stabilit diagnosticul: „T.C.C., plagă contuză regiunea parietală, hematom subdural emisferic stâng, stare de comă”, după care a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi.
Conducătorul auto nu purta centură de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de