Tânăr trimis la Neurochirurgie Iaşi în urma unui grav accident rutier

Internat iniţial în Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, un tânăr ce se afla ca pasager într-o maşină implicată într-un accident rutier a fost trimis la Iaşi, după ce starea sa s-a agravat. Potrivit IPJ Suceava, duminică, la ora 23:10, pe drumul naţional DN 2K în afara comunei Arbore, G. LIVIU, în vârstă de 25 ani, din oraşul Solca, în timp ce conducea un autoturism, datorită neadaptării vitezei într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul direcţiei, a părăsit carosabilul pe contrasens şi s-a izbit de un copac din decor.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a lui U. ION, în vârstă de 19 ani, din oraşul Cajvana, pasager, care fiind transportat la Spitalul Judeţean i s-a stabilit diagnosticul: „T.C.C., plagă contuză regiunea parietală, hematom subdural emisferic stâng, stare de comă”, după care a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi.
Conducătorul auto nu purta centură de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

loading...