Flutur: Guvernul acesta a fost cam zgârcit cu Suceava și trebuie să facem, din împrumuturi, investiții cu impact major. Eu la noul terminal al Aeroportului și la cel mai prost drum din județ, Frasin-Broșteni, iar primarul Lungu pentru noul pod peste Suceava


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, luni, la inagurarea lucrărilor noului pod peste râul Suceava că speră ca soarele să vină și peste Suceava în condițiile în care Guvernul a fost zgârcit cu acest județ care este nevoit să recurgă la împrumuturi pentru investiții cu impact major.

 „Și dumneavoastră și eu suntem în perioada investițiilor din împrumuturi, din credite”, i-a spus Flutur primarului Ion Lungu.

El a arătat că speră să vină soarele și în județul Suceava și în orașul Suceava.

„Și dumneavoastră ați cerut Guvernului și eu am cerut și din păcate destul de zgârcit a fost acest guvern în ultimii șapte ani pentru că m-am văzut nevoit să fac un împrumut să fac al doilea terminal la Aeroportul Ștefan cel Mare, să fac un împrumut să modernizez drumul cel mai prost din județ, drumul Frasin-Stulpicani-Broșteni. Același lucru îl face și primarul Ion Lungu. Facem drumuri pentru că trebuie să deblocăm orașul”, a spus Flutur.

El a spus că va fi alături de acest proiect al primarului și speră în vremuri mai bune.

Totodată, președintele Flutur a arătat că ține foarte mult la proiectul de amenajare a zonei de agrement pe malul râului Suceava.

„Am cerut de mai multe ori Apelor Române și sper că vom găsi până la urmă acolo oameni care să înțeleagă să facem două lucruri concomitent: consolidarea malurilor și praguri de fund ca să creem o zonă de liniște a apei râului Suceava în zona de agrement care este foarte frumoasă”, a spus Flutur.

Primarul Ion Lungu a arătat că a discutat cu reprezentanți ai Apelor Române care l-au anunțat că se vor face investiții în amonte pe râul Suceava în zona Brodina pentru a se evita viituri pe râu astfel încât investițiile din zona de agrement să nu fie inundabile. (T.B.)


Intră acum și în grupul de