Gheorghe Flutur a fost invitat la Cotroceni la ceremonia înmânării distincției Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler pentru Spitalul Județean de Urgență Suceava


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, va participa, marți, alături de managerul Vasile Rîmbu și mai mulți medici ai SJU Suceava, la ceremonia înmânării distincției Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler pentru Spitalul Județean de Urgență Suceava oferită de președintele Klaus Iohannis.

„Am fost invitat la Cotroceni pentru a participa la decernarea ordinului pentru Spitalul Județean de Urgență Suceava”, a anunțat, luni, președintele Gheorghe Flutur.

El a spus ca va fi prezent la Cotroceni împreună cu echipa de la SJU Suceava formată din managerul Vasile Rîmbu și medici.

„E o formă de recunoaștere a eforturilor făcute în ultimii ani la SJU Suceava”, a spus Flutur care a menționat că se bucură de această apreciere.

Întrebat dacă se așteaptă ca ministrul Sănătății, Sorina Pintea, să vină în inspecție la SJU Suceava, Flutur a răspuns: „Eu când eram mic am învățat că Pintea era haiduc”.

Potrivit unui comunicat de presă al Administrației Prezidențiale, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, în semn de apreciere pentru importanta activitate de asistență medicală, precum și pentru rezultatele obținute în perfecționarea actului medical,  Președintele României a conferit:

Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Mare Ofiţer Institutului Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuţă” Cluj-Napoca.

Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Comandor Spitalului Municipal de Urgenţă Moineşti, Bacău.

Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler Institutului de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş, Institutului Clinic Fundeni Bucureşti, Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei” Constanţa, Spitalului Municipal Orşova.

Ceremonia de decorare va avea loc marți, 16 aprilie a.c., ora 15:00, la Palatul Cotroceni. (N.B.)


Intră acum și în grupul de