Primul loc de joacă din Suceava cu gard de protecție și camere de luat vederi va fi amenajat pe strada Amurgului. Lucian Harșovschi: Au fost date în folosință alte opt locuri de joacă modernizate și mai avem încă zece bugetate pentru acest an


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat, marți, că primul loc de joacă din municipiu cu gard de protecție și camere de luat vederi va fi amenajat pe strada Amurgului.

El a spus că  în municipiul Suceava au fost date în folosință alte opt locuri de joacă moderne, cu echipamente noi și covor cauciucat.

În plus, s-a semnat contractul pentru un nou loc de joacă care va fi pe strada Amurgului, cu o suprafață de 660 mp, iar la cererea cetățenilor din zonă, va fi primul loc de joacă protejat cu gard de protecție și camere de luat vederi.

„Nu ne oprim aici! Încă zece locuri de joacă sunt bugetate pentru anul 2019”, a spus viceprimarul.

El a arătat că locațiile locurilor de joacă modernizate sunt pe str. Mesteacănului de 195 mp, str. Amurgului nr.1-100 mp, str. Lalelelor  -100 mp, str. Samoil Isopescu nr. 21-100 mp, intersecția str. Plevnei cu str. Cuza Vodă – 195 mp, str. Eroilor nr. 44 M – 42 mp, str. Mărășești – Miron Costin – 42 mp și str. Mărășești nr.12 – 100 mp.(N.B.)


Intră acum și în grupul de