Flutur, la SJU Suceava, le-a spus angajaților spitalului că sunt „cavalerii sănătății, cavaleri ai medicinei”: Nu ne culcăm că am fost medaliați, că am luat notă bună la acreditare, ci trebuie să mergem mai departe


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a felicitat, miercuri, întreg personalul Spitalului Județean Suceava pentru distincția obținută, respectiv ordinul „Meritul Sanitar” în grad de cavaler și le-a spus acestora că sunt „cavalerii Sănătății, cavaleri ai medicinei”.

Președintele Flutur a apreciat că nu este puțin lucru să fii recunoscut la acest nivel și că SJU Suceava a primit decorație pe care personalul o merită pe deplin.

El a anunțat că bugetul alocat în 2019 pentru modernizarea spitalului este de trei ori mai mare decât din 2018.

„Am triplat bugetul pentru Spitalul Județean și scrie: dezvoltare. Nu ne culcăm că am fost medaliați, că am luat notă bună la acreditare, ci trebuie să mergem mai departe”, a declarat Gheorghe Flutur.

El a spus că din suma alocată, ponderea cea mai mare este cea de contrucție a unui nou bloc operator cu patru săli de operații, în valoare de peste 25 de milioane de lei.

Flutur a mai spus că joi se aprobă două unități speciale în cadrul secției de cardiologie, respectiv USTAC cu 13 paturi și unitatea de chirurgie intervențională cu opt paturi, ceea ce reprezintă un pas important pentru Secția de Cardiologie.

„Vor fi și alte vești bune în perioada următoare. Intrăm într-o nouă perioadă.Ceea ce s-a întâmplat până acum este creșterea credibilității acestui spital”, a spus președintele CJ Suceava.

El a subliniat că este foarte bine că SJU Suceava se bate pentru creșterea calității actului medical și apreciază această viziune.(T.B.)


Intră acum și în grupul de