Consiliul Local Suceava a aprobat studiile de fezabilitate și indicatorii tehnico economici pentru modernizarea străzilor Ștefan Luchian, Barbu Ștefănescu Delavrancea și Crângului


Intră acum și în grupul de

Consiliul Local Suceava a aprobat, în ședința ordinară de joi, 18 aprilie a.c., studiile de fezabilitate și indicatorii tehnico economici pentru modernizarea străzilor Ștefan Luchian, Barbu Ștefănescu Delavrancea și Crângului.

Astfel, modernizarea străzii Ștefan Luchian din cartierul Burdujeni-sat cu o lungime de 1.100 metri este estimată la 3,1 milioane de lei, iar strada Crângului, din același cartier, cu o lungime de 689 metri este estimată la 2,47 milioane de lei.

În ceea ce privește strada Barbu Ștefănescu Delavrancea din cartierul Ițcani ce are o lungime de aproximativ 200 de metri, lucrările vor costa aproape 700.000 de lei.

Potrivit viceprimarului Marian Andronache, în cel mai scurt timp vor fi scoase la licitaţie proiectarea şi execuţia lucrărilor.

De asemenea, Marian Andronache a menționat că într-o primă etapă se vor întocmi și studiile de fezabilitate pentru străzile Traian Țăranu, Traian Popovici, Pictor Dumitru Dacian, Andrei Bernard, Eternității, Emil Cioran, Solidarității, Ștefan Tomșa, Dragomirna, Dobrilă Eugen, străzi care au utilitățile necesare, iar într-o a doua etapă încă zece străzi din municipiu.

Totodată, viceprimarul Sucevei a spus că în paralel se vor relua lucrările pe străzile Mihail Sadoveanu, Lev Tolstoi și cele din cartierul Europa.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de