Liviu Dragnea, primit cu fanfara la Dumbrăveni unde s-au organizat alegerile din PSD Suceava. Noua conducere a PSD Suceava a fost aleasă în câteva minute după trei ani de interimat. Dragnea:În sfârșit Ioan Stan a fost ales președinte


Intră acum și în grupul de

Aproape o mie de persoane au participat, joi după amiaza, la Dumbrăveni, la un miting electoral al PSD organizat în Sala Sporturilor din comună, unde a participat liderul PSD, Liviu Dragnea și secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu.

Conducerea PSD a fost primită cu fanfară, iar Liviu Dragnea a făcut „o baie de mulțime” în timp ce prietena lui, Irina Tănase, se fotografia cu diverși susținători.

În sala unde a fost organizat mitingul, militanți ai PSD au agitat steaguri tricolore, ale UE și pancarte cu mesajul „Liviu Dragnea Președinte”

La acest miting Liviu Dragnea a fost deranjat când în discursul său a fost întrerupt de un tânăr care i-a spus că PSD nu a făcut nimic.

„Ce am făcut noi?”, a spus Liviu Dragnea, fiind completat de un tânăr „Nimic!”.

Președintele PSD a replicat: „Nimic ești tu. Ți-o spun direct. Ai răbare să spun ce am făcut noi minicinosule!”.

Liviu Dragnea a vorbit apoi despre măriri de salarii și pensii și alocări de fonduri pentru satul românesc și pentru susținerea agriculturii și a acuzat interesele străine că acționează împotriva românilor și că aceștia ar fi susținuți de Klaus Iohannis și de cei care au tăiat un sfert din venituri.

Dumbrăveni /Suceava- pregatiri intense primire președinte Liviu Dragnea

Gepostet von NewsBucovina.ro am Donnerstag, 18. April 2019

După miting, delegații la conferința județeană a PSD Suceava au participat la ședința extraordinară unde alegerile au durat câteva minute, candidații fiind loc pe loc, fără să existe o competiție.

Astfel, prin ridicare de mâini, a fost ales președinte senatorul Ioan Stan, iar vicepreședinți au fost aleși parlamentarii, mai mulți primari, Gavril Mârza, dar și liderul OM PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, care însă a lipsit de la această ședință. Totodată, a fost aleasă și conducerea Biroului Permanent Județean.

„Vreau să-l felicit pe domnul Ioan Stan pentru faptul că în sfârșit a fost ales președinte. S-a tot amânat această conferință”,a spus Liviu Dragnea.

El le-a spus membrilor PSD Suceava că Ioan Stan are capacitatea să-i unească și să-i conducă spre un rezultat foarte bun la alegerile europarlamentare și chiar la cele prezidențiale.

Întrebat în conferința de presă de lipsa de competiție din PSD Suceava, Liviu Dragnea a răspuns că în această organizație s-a decis de comun acord să se meargă cu această echipă și a subliniat că nu se poate vorbi de lipsă de competiție în partid.

La Conferința de alegeri a PSD Suceava au fost mai multe discursuri din partea unor primari și a miniștrilor care l-au însoțit pe liderul PSD.

După ce primarul de Voitinel, Maria Pleșca, a spus „instanță” în loc de „asistență”, iar primarul de Dumbrăveni, Ioan Pavăl, a spus că va merge cu el până la capăt, indiferent care va fi acest capăt, arătând că a cunoscut oameni care au ajuns în arest, liderul PSD Liviu Dragnea a abordat problemele sale cu justiția, clamând că a furat noroaie pentru a se turna asfalt, că a furat spitale închise pentru a deschide și moderniza spitale și că, în general, „a furat” viața grea a românilor pentru a le oferi acestora o viață mai bună.

El a spus că se încearcă să fie lovit din toate direcțiile, dar că el rezistă și că rămâne cu coloana dreaptă chiar dacă a avut probleme medicale. (T.B.)


Intră acum și în grupul de