Ioan Stan i-a cerut lui Dragnea să-și anunțe de la Suceava candidatura la Președinția României. Dragnea: Trebuie să eliberăm România de această căpușă numită Iohannis. Voi spune când e momentul dacă voi candida


Intră acum și în grupul de

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, i-a cerut, joi, la Dumbrăveni, președintelui PSD, Liviu Dragnea, să anunțe de la Suceava candidatura la Președinția României.

„Îmi asum răspunderea să spun în fața dumneavoastră că prezența dumneavoastă aici cu sucevenii ne-a marcat viața noastră politică și vrem și astăzi să plecăm de aici cu un mesaj foarte puternic din partea dumneavoastră. PSD a fost și va fi cel mai mare și mai puternic partid. Nu este posibil ca acest partid să nu aibă un candidat pentru Președinția României. Așa că astăzi vă rugăm să ne spuneți că v-ați decis să fiți candidatul nostru la Președinția României”, a spus Ioan Stan.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, nu a răspuns direct, dar a spus că după alegerile europarlamentare vin cele prezidențiale când va trebui să fie înlăturat actualul președinte.

„Trebuie să eliberăm România de această căpuşă, care se numeşte Iohannis. O să vă răspund când e momentul dacă voi candida, dar haideți să ne concentrăm pe alegerile europarlamentare. Nu are de ce să vă fie frică, că nu are de ce să aveți vreo ezitare. Lupta noastră e lupta pentru adevăr”, a declarat Liviu Dragnea.

El a precizat în conferința de presă că după alegerile europarlamentare se va lua o decizie în conducerea PSD privind candidatura la alegerile prezidențiale și că speră să fie un candidat comun al coaliției PSD-ALDE.

Dragnea a evitat să spună dacă acest candidat va fi Călin Popescu Tăriceanu dacă acesta va avea o poziție mai bună în sondaje, subliniind că va fi o decizie după alegerile europarlamentare.(T.B.)


Intră acum și în grupul de