Accidente rutiere datorate neatenţiei


Intră acum și în grupul de

O tânără se află în stare gravă la spital după ce a vrut să treacă drumul, dar nu s-a asigurat. Potrivit IPJ Suceava, marţi, în jurul orei 09:40, în interiorul localităţii Berchişeşti, pe drumul judeţean DJ 209C, P. EUGEN, în vârstă de 45 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, a accidentat grav pe D. NICOLETA, în vârstă de 22 ani, din localitate, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure.
Conducătorul auto purta centura de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care ambilor participanţi la trafic li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Tot marţi, în jurul orei 11:00, în interiorul localităţii Vicovu de Jos pe DN 2E, minorul M. D., în vârstă de 14 ani, din localitate, în timp ce se deplasa pe bicicletă, la efectuarea virajului spre stânga, nu a acordat prioritate de trecere şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus regulamentar din sens opus de H. LIVIU, în vârstă de 41 ani, din municipiul Suceava.
În urma impactului a rezultat rănirea biciclistului. Conducătorul auto purta centura de siguranţă şi a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.


Intră acum și în grupul de