Prefectul Mirela Adomnicăi recomandă studenților USV să se implice dacă vor schimbare, inclusiv în politică: Cu cât sunt mai mulți ca voi în organizațiile politice, cu atât șansa de schimbare este mai mare. De pe margine e greu să schimbi.


Intră acum și în grupul de

Prefectul de Suceava, Mirela Adomnicăi, care a participat, luni, la USV la o dezbatere academică privind comunicarea le-a recomandat studenților să se implice în politică dacă își doresc schimbări și le-a sugerat să înceapă prin implicarea în acțiuni de voluntariat unde pot învăța să lucreze în echipă sau să facă anumite schimbări.

„Eu știu că politica în ultima perioadă are conotații negative și tot ce ține de politică este perceput și de voi și de marea majoritate ca fiind o zonă murdară, o zonă cu compromisuri”, a spus prefectul.

Ea a arătat că dacă tinerii prezenți la dezbatere doresc să schimbe ceva, atunci trebuie să se implice.

„Cu cât sunt mai mulți în aceste organizații politice, oameni ca voi care vor ceva diferit, care vor să schimbe, cu atât șansa de schimbare este mai mare. De pe margine este cam greu să schimbi. Nu excludeți nici implicarea în politică. La modul cât mai sincer. La modul în care viitorul vi-l construiți voi. Nu de unul singur. Trebuie să fiți cât mai mulți în zona decizională ca să puteți schimba în direcția pe care o doriți”, a spus Mirela Adomnicăi.

Prefectul județului, Mirela Adomnicai – invitat special la o dezbatere academica la USV

Gepostet von NewsBucovina.ro am Montag, 22. April 2019

Ea le-a sugerat studenților să înceapă prin implicarea în activități de voluntariat.

„Implicați-vă foarte mult în activitatea de voluntariat. Acolo exersați lucrul în echipă, posibilitatea de a schimba, parteneriate. Începeți de acolo”,a fost sfatul prefectului Mirela Adomnicăi.(T.B.)


Intră acum și în grupul de