CJ Suceava a adoptat bugetul judeţului doar cu votul consilierilor PD-L

Bugetul judeţului Suceava a fost aprobat vineri în forma prezentată de conducerea CJ, în cadrul şedinţei extraordinare a deliberativului judeţean, doar cu votul celor 19 consilieri judeţeni ai PD-L, întrucât cei 14 consilieri ai PSD şi PNL au votat împotrivă, iar doi consilieri PNL şi unul PSD au lipsit de la lucrări.

Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a apreciat că bugetul a fost distribuit echitabil şi a menţionat că localităţile urmează să-şi adopte în termen de 15 zile bugetele proprii. El a menţionat că speră într-o rectificare bugetară pozitivă şi a adăugat că a solicitat Guvernului sume suplimentare care să completeze bugetele unor localităţi pentru acoperirea costurilor lucrărilor efectuate în urma inundaţiilor din iulie 2008, dar şi în ceea ce priveşte întreţinerea zonei de frontieră în vederea aderării la spaţiul Schengen.

Consilierii judeţeni ai PSD au depus un amendament pentru suplimentarea fondurilor alocate unor comune, dar acesta a fost respins în comisia de specialitate.

loading...