Un tânăr șofer a fost încătușat după ce a șicanat în trafic pe strada Mărășești din Suceava un alt șofer și a încercat să fugă de polițiști


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 20 de ani din Hânțești a fost încătușat de polițiști, duminică seara, după ce a șicanat în trafic, pe strada Mărășești din municipiul Suceava, un alt șofer și apoi a încercat să fugă de polițiști.

Astfel, potrivit Poliției Județene Suceava, duminică seara, la ora 21.20, în timpul executării serviciului, o patrulă din cadrul Poliției municipiului Suceava a observat pe strada Mărăşeşti  un autoturism care efectua manevre de şicanare în trafic a unui alt autoturism, motiv pentru care a procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire.

Șoferul nu s-a conformat, motiv pentru care a fost urmărit până pe strada Oituz, unde a fost blocat și oprit în parcarea unui imobil.

Șoferul a încercat să fugă, însă a fost prins și imobilizat de polițiști fiind identificat ca fiind un tânăr de 20 de ani din comuna Hânțești. Acesta a avut un comportament violent, polițiștii fiind nevoiți să folosească spray-ul iritant lacrimogen şi cătuşele din dotare.

Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a deschis un  dosar penal pentru „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”. (N.B.)


Intră acum și în grupul de