Microbuz căutat de două luni de autoritățile italiene, depistat în Vama Siret având numere de Ucraina


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 29 de ani din Ucraina este cercetat pentru tăinuire după ce microbuzul pe care îl conducea și cu care intenționa să intre în România prin Vama Siret s-a dovedit a fi căutat de două luni de autoritățile italiene fiind supus confiscării.

Astfel, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, comisar șef Ilie Poroch-Serițan, miercuri seara în jurul orei 19:30, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, s-a prezentat la control, pe sensul de intrare în România, pentru efectuarea formalităților de frontieră, un cetățean ucrainean în vârstă de 29 de ani, care conducea un microbuz marca Mercedes, cu număr de înmatriculare specific Ucrainei.

Cu ocazia formalităților de frontieră specifice, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare în baza de date, ocazie cu care au constatat că autovehiculul este bun căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de autoritățile din Italia, în data de 04.03.2019.

În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar microbuzul în valoare de 14.100 lei a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, până la finalizarea cercetărilor, precizează sursa citată.(N.B.)


Intră acum și în grupul de