Șase posturi de medic la Spitalul Municipal Fălticeni au fost ocupate în primul trimestru al acestui an. Vlad Morariu: În prezent stăm mai bine în ceea ce priveşte încadrarea cu medici


Intră acum și în grupul de

Managerul Spitalului municipal Fălticeni, medicul Vlad Morariu, a declarat pentru NewsBucovina că în primul trimestru al acestui an s-au ocupat şase posturi de medic din totalul celor 13 posturi vacante scoase la concurs.

Morariu a spus că spitalul a angajat un medic în specialitatea endocrinologie, un medic în specialitatea medicină internă, un medic în specialitatea chirurgie generală, un medic în specialitatea pediatrie, un medic anatomo-patolog şi un medic în specialitatea balneofizioterapie.

El a reamintit că în anul 2018 au fost scoase la concurs 18 posturi de medici specialişti, din care s-au ocupat patru posturi pe perioadă nedeterminată în Secţia ATI, Secţia de medicină  internă, în Compartimentul Dermato-venerologie  şi în Compartimentul  Ortopedie- traumatologie.

“E un progres că am reuşit să mai angajăm în acest an încă şase medici, în prezent stăm mai bine în ceea ce priveşte încadrarea cu medici”, a subliniat Morariu adăugând că speră ca şi celelalte posturi scoase la concurs să se ocupe.

(L.B.)


Intră acum și în grupul de