Themonet speră ca duminică dimineața să fie reluată furnizarea apei calde în municipiul Suceava după ce a remediat o nouă avarie apărută la magistrala de retur


Intră acum și în grupul de

Operatorul de distribuție a agentului termic în municipiul Suceava, Themonet SRL Suceava a anunțat, sâmbătă seara, că a început umplerea instalației de apă caldă menajeră după ce a finalizat remedierea avariei care a fost identificată vineri seara, când a început umplerea instalației după remedierea avariei de miercuri.

Thermonet apreciază că dacă totul decurge normal, în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, cel târziu duminică dimineața, apa caldă va reveni la robinetele sucevenilor.

Potrivit operatorului, vineri seara, în timpul umplerii instalațiilor după remedierea unei avarii la conducta magistrală care alimentează cinci cartiere ale municipiului, a apărut o nou spărtura în magistrala de retur, fapt ce a condus la amânarea reluării furnizării apei calde.

„ Situația este neplăcuta, scuzele sunt de prisos, dar asta e realitatea – vechimea țevilor își spune cuvântul”, arată Thermonet.

Firma anunțase inițial că va relua furnizarea apei calde în cursul zilei de vineri după ce a întrerupt miercuri seara furnizarea serviciului pentru remedierea unei avarii la conducta magistrală spre oraș.


Intră acum și în grupul de