Rezultate foarte bune obținute de studenții suceveni la Concursul internațional Robotics Championship. USV a fost reprezentată de trei echipe de studenți


Intră acum și în grupul de

Studenți ai Universității Suceava au obținut rezuștate deosebite Oradea une , în perioada 3-5 mai 2019, Facultatea de Inginerie Managerială și Tehnologică a organizat Concursul internațional Robotics Championship.

La această competiție, USV a fost reprezentată de trei echipe de studenți ai Facultății de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor, coordonate de șef lucrări dr.ing. Remus Prodan și șef lucrări dr.ing. Adrian Petrariu, care au obtținut o serie de premii la probele Line Follower Classic, Turbo, Drag Race, Enhanced, Turbo Special, Mini Sumo, Micro Mouse, Freestyle.

Astfel, echipa InelX, formată din studenții Maciuc Alexandru-Ilie, Gherasim David, Burlă David, Copilu Denis, Duduman Alexandru, Pamparău Cristian, Onica Ștefan-Adrian, Cosovan Sorin, Vișan Andrei a câștigat

* Locul I la Line Follower Enhanced
* Locul II la Line Follower Turbo
* Locul I la Line Follower Turbo Special
* Locul III și locul IV la Freestyle
* Locul II și locul IV  la Micro Mouse.


 Echipa TechM (studenții: Macsim Beniamin, Miron Cristi, Murariu Cristian):

* Locul III la proba Micro Mouse.

 
Totodată, echipa Electro Racers (studenții: Bilius Alexandru, Liviu Popovici, Mandici Cristi-Catalin, Sandru Pentru-Ionut): 

* Locul I la proba Mini Sumo
* Locul II la proba Mini Sumo.

Activitatea de robotică competițională a studenților din USV a cunoscut un salt calitativ important, ca urmare a implicării domnului profesor dr.ing. Adrian GRAUR în punerea la dispozitie a spațiului și a echipamentelor necesare pentru desfășurarea activității de pregătire a concursurilor  și a activității curente din cadrul Clubului de Robotică al USV, arată Universitatea Suceava.(N.B.)


Intră acum și în grupul de