Un nou eveniment la USV: Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Suceava, comisar șef Ionuț Epureanu, va susține o conferință despre comunicare în situațiile de criză


Intră acum și în grupul de

După participarea prefectului de Suceava, Mirela Adomnicăi, la prima ediție a dezbaterilor academice inițiate de USV, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, comisar șef Ionuț Epureanu va participa la „Universitatea Stefan cel Mare ” Suceava la o nouă dezbatere despre comunicare.

Tema dezbaterii va fi „Comunicarea publică în managementul situațiilor de criză”.

Potrivit organizatorilor, informațiile practice ce vor fi prezentate au ca obiectiv îmbunătățirea setului de cunoștințe acumulate de studenți în cadrul programului academic de studii și vor viza cazuistica referitoare la managementul situațiilor de criză, modalitățile de prevenire în domeniul infracționalității prin organizarea campaniilor la nivel local, precum și decelarea principalelor atribuții ale purtătorului de cuvânt din instituțiile de ordine publică în conformitate cu rolul pe care acesta îl deține în diseminarea prin intermediul mass-media a informațiilor de interes pentru comunitate.

Evenimentul va avea loc în data de 15 mai 2019 și va avea drept public țintă studentii de la Facultatea de Litere si Știintele Comunicării.

Facultatea de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării (FLSC), în colaborare cu Centrul de Reușită Universitară din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava, a inițiat o serie de dezbateri academice dedicate studenților de la specializarea Comunicare şi Relaţii Publice.

Aceste întâlniri au ca obiectiv implicarea studenților în cadrul unui spațiu organizat, care să contribuie atât la aprofundarea noțiunilor și principiilor acumulate pe parcursul programului academic de studii, cât și la o cunoaștere practică a problematicilor actuale din sfera publică și socială.

La prima dezbatere a participat prefectul de Suceava, Mirela Adomnicăi, care a prezentat modul de comunicare al Instituției Prefectului și a răspuns întrebărilor studenților și profesorilor privind tehnicile de comunicare.

Pentru viitoarele Dezbateri Academice în domeniul Comunicării și Relațiilor Publice, organizatorii au în vedere realizarea unui parteneriat sustenabil cu instituțiile publice, mass-media și sectorul antreprenorial, ai căror reprezentanți vor fi invitați în cadrul acestor întâlniri, pentru a împărtăși studenților din propria experiență.

( Cristina Adelina Ciobanu)


Intră acum și în grupul de