Un câine care a apărut brusc pe șosea, cauza accidentului cu cinci răniți de la Păltinoasa


Intră acum și în grupul de

Cinci persoane au fost rănite, marți dimineață, în urma unui accident produs pe DN 17 în comuna Păltinoasa după coliziunea dintre două autoturisme generată de apariția bruscă, pe șosea, a unui câine.

Poliția Județeană Suceava a informat, miercuri, că un bărbat de 29 de ani din municipiul Suceava,  în timp ce conducea autoturismul pe DN 17 în afara orașului Gura Humorului, marți dimineață,  a încercat să evite un câine. Ca urmare, a lovit lateral autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 26 de ani din comuna Cacica.   

În urma accidentului, a rezultat rănirea uşoară a unei femeie de 58 de ani din municipiul Suceava, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 29 de ani și a altor 4 tineri cu vârste între 16 și 18 de ani, pasageri în autoturismul care circula regulamentar.

Răniții au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi șoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a deschis dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Recent, Poliția Suceava a avertizat șoferii să conducă prudent pentru că există riscul apăriției unor animale pe șosele.

 Săptămâna trecută au fost înregistrate doua astfel de situații când un șofer din Vaslui a lovit  mortal o căprioară pe DN 17,  iar un alt șofer a provocat un accident după ce a evitat un cal nesupravegheat pe DN 2.  (  Cristina Adelina Ciobanu)


Intră acum și în grupul de