Un tânăr acuzat că a furat mai multe autoturisme din Rădăuți a fost reținut


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 22 de ani din comuna suceveană Satu Mare a fost reținut, miercuri, de polițiști și urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă fiind acuzat de mai multe furturi de autoturisme din Rădăuți.

Astfel, acesta a fost depistat miercuri ca fiind cel care a furat în noaptea de marți spre miercuri un Volkswagen Golf parcat în parcarea amenajată unui blocul de locuințe din Rădăuți, după ce proprietarul mașinii a lăsat cheia de contact în interior după ce a activat închiderea automată.

În urma cercetărilor, polițiștii au mai stabilit că același tânăr a furat în noaptea de 14 spre 15 februarie un autoturism Mercedes Benz parcat pe strada Piaţa Unirii, din municipiul Rădăuţi şi pe care l-a condus fără a poseda permis până în Gălăneşti unde l-a abandonat.

 El este suspect și în cazul unui furt dintr-un autoturism în noaptea de 7 spre 8 aprilie, când a deschis un autoturism Ford din care a furat 150 euro şi două carduri.

Mai mult, el ar fi furat din curtea unei case din Rădăuți un autoturism Volkswagen Golf 4 neînmatriculat,  folosind o cheie originală sustrasă din casă, mașină pe care a vândut-o unei persoane din Salcea.

Tânărul este acuzat că în noaptea de marți spre miercuri a furat dintr-un alt autoturism Volkswagen din  Rădăuţi un portmoneu în care se aflau certificatul de înmatriculare de la autoturismul, un card şi 20 euro.

Față de tânăr s-a dispus măsura reținerii pentru furt calificat și conducea unui autovehicul fără permis de conducere, urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.(N.B.)


Intră acum și în grupul de