Un tânăr din Sucevița, pe motocicletă, a fost urmărit de poliție aproape 30 de kilometri între Sucevița și Palma. El a fost blocat doar după ce a intrat cu motocicleta într-un șanț.


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 18 ani din Sucevița este cercetat penal și a fost și amendat pentru că a condus o motocicletă fără să dețină permis și a refuzat să oprească la solicitarea poliției fiind urmărit în trafic circa 30 de kilometri.

Astfel, o patrulă de poliție din Marginea care acționa, joi, pe DN 17 A în zona comunei Sucevița, a făcut semnalul de oprire pentru un motociclist care mergea dinspre Marginea spre Sucevița.

Acesta a ignorat semalele polițiștilor și a continuat deplasarea în viteză spre centrul comunei Sucevița, iar polițiștii l-au urmărit cu autospeciala de poliție folosind semnalele acustice și luminoase, iar în același timp l-au somat pe motociclist prin portavoce.

 Polițiștii l-au urmărit pe tânăr pe DN 17A, de pe raza comunei Sucevița pe o distanță de aproxiamtiv 25 km, până la Palma unde motociclistul a întors și a continuat să meargă spre Sucevița.

Polițiștii au continuat urmărirea, iar după doi kilometri,într-o curbă, motocilistul a intrat într-un șanț, iar când a încercat să revină cu motocicleta pe drum polițiștii au reușit blocarea și imobilizarea  acestuia.

Motociclistul, un tânăr de 18 ani fără permis, a fost amendat cu 725 de lei pentru că nu a oprit la solicitarea polițiștilor și este cercetat penal pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînregistrat sau neînmatriculat”.  (N.B.)


Intră acum și în grupul de