Un tânăr din Sucevița, pe motocicletă, a fost urmărit de poliție aproape 30 de kilometri între Sucevița și Palma. El a fost blocat doar după ce a intrat cu motocicleta într-un șanț.

Un tânăr de 18 ani din Sucevița este cercetat penal și a fost și amendat pentru că a condus o motocicletă fără să dețină permis și a refuzat să oprească la solicitarea poliției fiind urmărit în trafic circa 30 de kilometri.

Astfel, o patrulă de poliție din Marginea care acționa, joi, pe DN 17 A în zona comunei Sucevița, a făcut semnalul de oprire pentru un motociclist care mergea dinspre Marginea spre Sucevița.

Acesta a ignorat semalele polițiștilor și a continuat deplasarea în viteză spre centrul comunei Sucevița, iar polițiștii l-au urmărit cu autospeciala de poliție folosind semnalele acustice și luminoase, iar în același timp l-au somat pe motociclist prin portavoce.

 Polițiștii l-au urmărit pe tânăr pe DN 17A, de pe raza comunei Sucevița pe o distanță de aproxiamtiv 25 km, până la Palma unde motociclistul a întors și a continuat să meargă spre Sucevița.

Polițiștii au continuat urmărirea, iar după doi kilometri,într-o curbă, motocilistul a intrat într-un șanț, iar când a încercat să revină cu motocicleta pe drum polițiștii au reușit blocarea și imobilizarea  acestuia.

Motociclistul, un tânăr de 18 ani fără permis, a fost amendat cu 725 de lei pentru că nu a oprit la solicitarea polițiștilor și este cercetat penal pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînregistrat sau neînmatriculat”.  (N.B.)