Ion Lungu: Urmăresc zilnic lucrările la podul peste râul Suceava. Trebuie să facem lucrarea cât mai repede, dar de calitate. Nu puteam amâna pentru că traficul greu a distrus și deformat rosturile de dilatație, iar apa se infiltrează sub hidroizolație


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a verificat, atât joi seara cât și vineri dimineața lucrările care se execută la reabilitarea rosturilor de dilatație de pe podul rutier peste râul Suceava din zona Burdujeni și a explicat, încă o dată, că lucrarea nu putea fi amânată întrucât risca închiderea totală a podului.

„Am mers aseară în zona podului de la bazar să văd dacă se poate lucra pe timp de noapte și în această dimineață, la prima oră, pentru a viziona stadiul lucrărilor ce se execută la podul de peste râul Suceava”, a explicat Ion Lungu.

Primarul și-a cerut din nou scuze față de suceveni pentru deranjul creat și a subliniat că aceste lucrări trebuie făcute acum și că nu suportă amânare.

„Am ajuns în această situație datorită distrugerii și deformării elementelor de rost de dilatație cauzate de traficul greu. Distrugerea și avarierea sistemului de fixare a elementelor de rost și infiltrarea apei sub hidroizolație, precum și distrugerea acesteia pe anumite porțiuni, pot duce chiar la suspendarea circulației pe pod”, a mai declarat primarul.

El susține că lucrările nu mai pot fi amânate sau reprogramate, iar lucrarea trebuie făcută cât mai repede, dar de calitate.

„Zilnic voi mege la fața locului să verific modul în care se prezintă lucrările”, a spus Lungu care a mulțumit sucevenilor pentru înțelegere.

Traficul rutier în municipiul Suceava se desfășoară cu dificultate după ce în zona podului peste râul Suceava din Burdujeni autovehiculele circulă doar pe două benzi.

(T.B.)


Intră acum și în grupul de