Un premiu special şi şase menţiuni au fost obţinute de elevii suceveni la Olimpiada Națională de Biologie


Intră acum și în grupul de

Un premiu special şi şase menţiuni au fost obţinute de elevii suceveni la Olimpiada Națională de Biologie desfăşurată la Oradea, în perioada 21-26 aprilie 2019.

ISJ Suceava a informat, vineri, că elevii suceveni au obţinut următoarele rezultate la Olimpiada Națională de Biologie: Maria Emilia Pascal şi Cezara Teona Zaharia, clasa a VII-a, precum şi Alexandra Meşinschi, clasa a XI-a,  de la Colegiul Naţional “Petru Rareş” Suceava, îndrumate de profesoara Mariana Drumea, au obţinut menţiune, premiul special şi respectiv menţiune.

Alţi trei elevi ai Colegiului Naţional “Ştefan cel Mare” Suceava, îndrumaţi de profesoara Carmen Constantineanu, respectiv Mihnea Ştefan Rus, clasa a IX-a, Ştefan Gabriel Gălbău, clasa a X-a şi Ştefan Vlad Cibotariu, clasa a XI-a, au obţinut menţiune la această olimpiade.

Totodată, eleva Teodora Bruja, clasa a IX-a, de la Colegiul Naţional “Dragoş Vodă” Câmpulung Moldovenesc, îndrumată de profesoara Daniela Zancu, a obţinut menţiune.

De menţionat este că lotul olimpic care a reprezentat judeţul Suceava la Olimpiada Națională de Biologie a fost format din 23 de elevi.

(L.B.)


Intră acum și în grupul de