O menţiune şi două premii speciale, obţinute de trei eleve ale Colegiului Naţional “Mihai Eminescu” la Olimpiada Naţională de Pedagogie-Psihologie pentru liceele pedagogice


Intră acum și în grupul de

O menţiune şi două premii speciale au fost obţinute de trei eleve ale Colegiului Naţional “Mihai Eminescu” la Olimpiada Naţională de Pedagogie-Psihologie pentru elevii liceelor pedagogice, desfăşurată în perioada 2-5 mai 2019, la Timişoara.

Conform ISJ Suceava, la etapa naţională a acestei olimpiade, eleva Camelia Mihaela Bîndiu, clasa a IX-a, de la Colegiul Naţional “Mihai Eminescu”, îndrumată de profesoara Gabriela Anuţei, a obţinut menţiune la disciplina “Introducere în pedagogie și teoria și metodologia curriculumului”.

La aceeași olimpiadă, Andreea Diaconu, clasa a XI-a, elevă la acelaşi colegiu, îndrumată de profesoara Gabriela Anuţei, a obţinut premiul special la disciplina “Psihologia vârstelor”.

Totodată, eleva Maria Cîrciu, clasa a XI-a, de la aceeaşi unitate liceală, îndrumată de profesoara Anamaria Catargiu, a obţinut premiul special la disciplina “Managementul clasei de elevi”.

(L.B.)


Intră acum și în grupul de