Băut la volan, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un autotren


Intră acum și în grupul de

Aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, un şofer a pătruns pe contrasens, în parcarea unui bar şi s-a izbit într-un tir. Potrivit IPJ Suceava, joi, la ora 21:08, pe DN 17 în interiorul comunei Poiana Stampei, I. Bogdan, în vârstă de 23 ani, localnic, posesor al permisului de conducere categoria ,,B” din anul 2004, în timp ce conducea autoturismul marca BMW, datorită stării avansate de ebrietate a pătruns pe contrasens, în parcarea unui bar, intrând în coliziune cu frontală cu autotractorul condus regulamentar de A. Frencz , în vârstă de 40 ani din municipiul Oradea.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a lui I. Bogdan, care fiind transportat la spital i s-a stabilit diagnosticul: „traumatism cranio-facial acut deschis, plagă contuză buză inferioară” şi rănirea pasagerului dreapta, A. Ioan, în vârstă de 21 ani, din localitate, care a fost diagnosticat cu „traumatism cranio-cerebral acut deschis, plagă escoriată pavilionul urechii drepte”.

Conducătorul autoturismului nu purta centură de siguranţă, ambii au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind 1,05 în cazul lui I. Bogdan, după care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de