Un bărbat din Vicovu de Sus a fost arestat preventiv. El transporta țigări de contrabandă în valoare de aproape 170.000 lei. Bărbatul este trimis în judecată într-un alt caz de contrabandă


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Vicovu de Sus care a fost depistat transportând țigări de contrabandă de aproape 170.000 de lei a fost arestat preventiv, sâmbătă, fiind cercetat pentru contrabandă.

Potrivit Poliției Județene Suceava, la doar două zile după o urmărire în trafic în care au găsit aproape 32.000 de pachete de țigări fără timbru, în valoare aproximativă de 350.000 lei, polițiștii Poliției Municipiului Rădăuți – Secția 3 Poliție Rurală Marginea, au desfășurat o nouă acțiune în baza unor informații obținute, reușind identificarea și reținerea unei persoane care transporta cu vehiculul peste 15.000 de pachete de țigări de contrabandă.

Astfel, vineri, în baza datelor și informațiilor operative obținute, o patrulă din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți – Secția 3 Poliție Rurală Marginea a observat pe raza comunei Horodnic de Sus, un autoturism înmatriculat în străinătate care se deplasa pe DN 2E pe direcția Voitinel – Horodnic de Sus și al cărui conducător auto, aflat singur în autoturism, a manifestat un comportament suspect.

Astfel, acesta a parcat autoturismul în fața unui bar și a intrat în interior, fiind identificat de polițiști ca fiind un bărbat de 63 de ani, din orașul Vicovu de Sus.

În urma controlului autoturismului, polițiștii au descoperit în interior 15.147 de pachete cu țigări fără timbru fiscal.

Țigările în valoare de circa 167.330 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul în valoare de aproximativ 35.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul poliției până la finalizarea cercetărilor.

Bărbatul de 63 de ani a fost reținut pentru 24 de ore pentru contrabandă, iar sâmbătă a fost arestat preventiv.

Polițiștii au mai stabilit și faptul că bărbatul de 63 de ani a mai fost depistat de polițiști în iulie 2017, în timp ce transporta pe raza comunei Sucevița, țigări de contrabandă, fiind trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă. (N.B.)


Intră acum și în grupul de