Acasă Actualitate Strada Viitorului din cartierul Obcini intră în proces amplu de reparare și...

Strada Viitorului din cartierul Obcini intră în proces amplu de reparare și modernizare. Lucian Harșovschi: Vom avea o stradă refăcută total, cu parcări civilizate, așa cum au dorit locuitorii când au propus proiectul


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a anunțat, luni, că au început lucrările de reparare și modernizare a străzii Viitorului din cartierul Obcini, proiect realizat după consultări cu locuitorii din zonă.

„Ne-am apucat de treabă și în cartierul Obcini”, a anunțat Harșovschi care a spus că strada Viitorului din cartierul Obcini intră în proces amplu de reparare și modernizare.



El a menționat că schițele proiectului de modernizare au fost  discutate cu locatarii din zonă și că a discutat personal cu locuitorii la fața locului.

„La final vom avea o stradă refăcută total, cu parcări civilizate, așa cum au dorit locuitorii când s-au implicat și au votat proiectul, la bugetarea participativă, în 2018”, a menționat Harșovschi.

Reamintim că, în urmă cu o lună, Lucian Harșovschi a declarat pentru News Bucovina că în acest an vor fi realizate ample lucrări de reparații la străzi în toate cartierele municipiului, dar că lucrările nu se vor rezuma doar la peticiri și plombări, ci vor fi turnate covoare asfaltice și se vor reabilita și trotuarele.

El anunța atunci că în cartierul Obcini se va începe proiectul de modernizare a străzii Viitorului, care a fost propusă la modernizare prin proiectul participativ 2018, iar recent s-a finalizat documentația.

Pe această stradă se vor amenaja parcări stânga-dreapta cu pavaj, fără să mai fie blocat carosabilul.

Îmbinăm spațiul verde cu parcări”, a spus atunci viceprimarul.(T.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version