Dumitru Paşniciuc pleacă din Prefectură cu fruntea sus şi cu multe regrete


Intră acum și în grupul de

Fostul subprefect al judeţului, Dumitru Paşniciuc, va fi, începând din 26 martie, noul secretar general al judeţului Suceava, în subordinea preşedintelui CJ, Gheorghe Flutur. Transferul lui Paşniciuc la CJ se va materializa până în data respectivă, iar actualul secretar, Dumitru Dănilă, va ieşi la pensie.

Paşniciuc a fost înlocuit luni, din funcţia de subprefect, locul său fiind luat de Constantin Huţanu (fost primar PSD al municipiului Vatra Dornei), fostul subprefect urmând a deţine, până pe 26 martie, funcţia de inspector guvernamental.

În discursul oficial de „adio”, Dumitru Paşniciuc a ţinut să remarce colectivul cu care a lucrat în ultimii 8 ani şi faptul că la Prefectura Suceava a avut parte de „o echipă cu caractere deosebite”. El a menţionat că fiecare membru al acestei echipe are calităţi speciale şi a urat noului subprefect „succes” în activitatea pe care o începe. Spre deosebire de fostul subprefect, Angela Zarojanu, care la înlocuirea din funcţie a avut de reproşat o serie de disfuncţionalităţi în cadrul aparatului Prefecturii, Paşniciuc a avut numai cuvinte de laudă şi şi-a exprimat regretul că pleacă.


Intră acum și în grupul de