Premierul Viorica Dăncilă, venită la Frasin, a confundat județul Suceava cu Hunedoara. Ea a mai spus că nu se va opri la metrul de autostradă, ci că-l va trimite pe ministrul Transporturilor să vadă care este situația reală: Dacă mă opresc eu trebuie să luăm întotdeauna decizii și trebuie să am toate datele


Intră acum și în grupul de

Premierul Viorica Dăncilă, care a susținut, marți, la Frasin, o conferință de presă, a debutat cu stângul, confundând județul Suceava cu județul Hunedoara.

„Suntem într-o vizită în județul Hunedoara”, a început Viorica Dăncilă, fiind imediat corectată de senatorul Ioan Stan care i-a șoptit :„Suceava”.

Ulterior,  întrebată dacă în drumul său de la Frasin până la Vaslui se va opri să  vadă și metrul de autostradă de lângă Suceava, premierul a spus că nu se va opri și că îl va trimite pe ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, să vadă care este situația reală a acestui obiectiv.

„Nu o să mă opresc. O să vină ministrul Transporturilor care va vedea și care este situația reală”, a spus Dăncilă.

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a încercat să intervină, dar premierul a continuat: „Dacă mă opresc eu trebuie să luăm întotdeauna decizii și trebuie să am toate datele. Credeți că mai este timpul să ne ducem și să facem poze la un anumit obiectiv? Eu zic că nu! Eu zic că este important ceea ce putem să mișcăm și ce măsuri putem lua pentru a accelera lucrurile”, a spus Dăncilă.

După ce ziariștii i-au atras atenția că metrul de autostradă nu este un obiectiv al Guvernului , ci a fost construit de un antreprenor sucevean, Viorica Dăncilă a spus: „Aceste campanii pentru imagine publică-s-a făcut un metru de autostradă- a adus plusvaloare pentru zona respectivă? Noi nu vorbim despre un metru de autostradă”.

După ce i s-a spus că acest metru de autostradă este mai mult decât ceea ce a făcut guvernul în această zonă, premierul a spus că trebuie găsite soluții pentru mai mult de atât.

De la minutul 25

„Vrem să rămânem cu metrul de autostradă? Vrem să găsim soluții pentru a nu rămâne cu un metru de autostradă. Nu înseamnă că îi critic pe cei care au făcut acest lucru. Nu vreau să critic și nu vreau să critic pe nimeni pentru că nu cred că este o abordare corectă, dar ne mobilizăm pentru a face mult mai multe lucruri”, a spus Dăncilă. (T.B.)


Intră acum și în grupul de