Acasă Actualitate Un cumplit accident rutier a blocat Suceava pentru câteva ore

Un cumplit accident rutier a blocat Suceava pentru câteva ore


Intră acum și în grupul de

Traficul rutier în municipiul Suceava a fost blocat pentru mai bine de două ore, luni seară, pe drumul european E 576, la ieşire din oraş spre Gura Humorului, după ce a avut loc un grav accident de circulaţie soldat cu moartea a două persoane.

Accidentul a avut loc în jurul orelor 19 şi a fost vorba despre un impact între un autoturism marca Volkswagen GOLF 2 de culoare albă şi un TIR, incidentul fiind anunţat la 112 de martorii oculari. Cele două persoane care ocupau scaunele din faţă ale Golf-ului au decedat ca urmare a coliziunii cu TIR-ul, iar cea de a treia, care era pe bancheta din spate, este grav rănită şi se află la Spitalul de Urgenţă Suceava.
La locul accidentului s-au deplasat un echipaj SMURD, maşina de descarcerare de la ISU Suceava şi o Ambulanţă.



Primele cercetări au stabilit că şoferul autoturismului nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic şi în momentul când a încercat să depăşească o altă maşină, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit frontal de un TIR cu numere de Constanţa, care circula regulamentar din sens opus.

Martorii oculari susţin că în momentul când s-a încercat scoaterea oamenilor din maşina distrusă în proporţie foarte mare, un miros puternic de alcool s-a răspândit în jur. De altfel, în maşină şi la locul accidentului erau mai multe doze de bere desfăcute şi câteva dintre ele sparte.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version