Şi-a dat foc la casă


Intră acum și în grupul de

Luni dimineaţă, un bărbat din localitatea suceveană Dumbrava şi-a dat foc la propria casă. Potrivit ISU „Bucovina „Suceava, prin serviciul 112, la ora 10:24 a fost anunţat un incendiu la locuinţa lui Gheorghe H., din localitatea Dumbrava, comuna Cornu Luncii. Astfel, Detaşamentul de Pompieri Fălticeni împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Cornu Luncii au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea şi stingerea focului.

Când pompierii au ajuns la faţa locului, ardea interiorul locuinţei (construită din lemn), planşeul şi acoperişul casei (construit pe astereală din lemn cu învelitoare din azbociment), fără pericol de propagare. Focul a fost lichidat la ora 11:55, în limitele găsite, fiind distruse de flăcări acoperişul şi planşeul casei pe o suprafaţă de aproximativ 50 mp, bunuri casnice şi documente personale. De asemenea, s-au degradat pereţii portanţi ai casei, pagubele fiind estimate la 10.000 lei.

Din primele cercetări a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza folosirii intenţionate, de către proprietar, a sursei de aprindere pentru a genera incendiu.
Pompierii au salvat o magazie, corp comun cu locuinţa, în valoare de aproximativ 4.000 lei.


Intră acum și în grupul de