Flutur: Modernizarea drumurilor Frasin-Broșteni și Stulpicani-Codrul Secular Slătioara intră în linie dreaptă. La primul deschidem ofertele peste zece zile, iar la al doilea deja s-au deschis ofertele


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, vineri, că se intră în linie dreaptă pentru proiectele de modernizare a două drumuri județene, respectiv cel de la Stulpicani la Codul Secular Slătioara și cel care face legătura între Frasin și Broșteni.

„Am deschis licitațiile de la Stulpicani spre Codrul Secular Slătioara. Sunt două tronsoane. Avem pentru un tronson cinci ofertanți, iar pentru cel de-al doilea tronson doi ofertanți. Îi dăm drumul și ne apucăm de treabă”, a spus Flutur.

El a anunțat că în 4 iunie se vor deschide ofertele și la proiectul de modernizare a drumului Frasin-Broșteni.

„Am intrat în linie dreaptă cu aceste drumuri”, a spus președintele Flutur.

Proiectul de modernizare a drumului Frasin-Broșteni a început încă din 2017 și depus pentru a fi finanțat prin PNDL, dar proiectul nu a fost inclus în lista stabilită de Guvern, iar Consiliul Județean Suceava a aprobat un împrumut pentru a asigura finanțarea lucrărilor.

Ministerul de Finanțe a aprobat ca doar din 2019 să se poată accesa împrumutul contractat de CJ Suceava pentru acest proiect. (T.B.)


Intră acum și în grupul de