Accident rutier produs în Boroaia de un bărbat care conducea beat un motocultor cu semiremorcă neinmatriculat


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din județul Botoșani a produs un accident rutier, joi, în jurul orei 16:48, în timp ce conducea un motocultor cu semiremorcă neînregistrat. Acesta a pierdut controlului asupra vehiculului, a părăsit drumul și a intrat cu utilajul în gardul unui imobil din zonă.

Secția 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei a fost sesizată, joi, în jurul orei 16:48, despre faptul că, pe raza comunei Boroaia a avut loc un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.

                Potrivit IPJ Suceava, din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, în timp ce conducea un motocultor cu semiremorcă neînregistrat sau înmatriculat pe DN 15C din direcția Fălticeni spre Târgu Neamț, un bărbat de 51 de ani din județul Botoșani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra vehiculului, a părăsit partea carosabilă și a intrat cu utilajul în gardul unui imobil din zonă.

                Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,33 mg/l în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

                În acest caz, s-a deschis dosar penal pentru: „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat”, „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice” și „distrugere”. (Cristina Adelina Ciobanu)


Intră acum și în grupul de