Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a semnat două contracte de finanțare pentru proiecte cu finanțare europeană. Flutur: 800.000 de euro merg spre Fălticeni


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a semnat, marți, cu directorul executiv al ADR Nord Est două contracte de finanțare pentru proiecte cu finanțare europeană.

Este vorba de un proiect de reabilitare, modernizare și dotare a clădirilor Grădiniței Speciale Fălticeni ;I unul pentru reabilitarea, modernizarea și echiparea infrastructurii educaționale la Școala Gimnazială Ciocănești.

Flutur a spus că circa 800.000 de euro vor merge la Fălticeni pentru Grădinița Specială, din subordinea CJ Suceava unde sunt 101 copii și aproximativ 60 de cadre didactice.

El a arătat că proiectul se referă la reabilitarea clădirilor acestei grădinițe și că aștepta de mult acest proiect.

„În județul Suceava s-au semnat multe proiecte, de la reabilitarea Cazinoului Vatra Dornei, Muzeul Lemnului din Câmpulung Moldovenesc, mănăstirea Probota, mănăstirea Bogdana, Mănăstirea Dragomirna, iar pe turism la Gura Humorului sau Vatra Dornei în timp ce la la Suceava pe proiecte de dezvoltare urbană”, a spus Flutur.

El a îndemnat primarii să acceseze cât mai multe proiecte cu finanțare UE.

„Îndemnul meu este să accesăm cât mai mulți bani europeni”, a spus Flutur. (T.B.)


Intră acum și în grupul de